Fremgangsmåde:
Kødboller
Rør svinekødet sejt med salt.
Tilsæt fint hakket hvidløg, oliven, chili og basilikum.
Krydder med friskkværnet peber.
Form farsen til små ovale kødboller og steg dem på en pande med lidt olie. Ved flere gange under vejs så alle siderne bliver stegt. Steg i cirka 10 minutter.
(Skal kødbollerne laves på gril, kan kødbollerne med fordel sættes på hvert deres lille træspyd)
Rissalat
Kog risene efter anvisning på pakken og lad det køle af.
Skær avokado, tomater og bladselleri i tern.
Flæk agurken og fjern den bløde, vandede del i midten. Skær agurken i tern.
Åben granatæblet og fjern kernerne.
Optø ærterne.
Hak krydderurterne groft.
Bland det hele sammen og krydder med salt og peber.
Dressing
Rør creme fraiche med citron og honning.
Smag til med salt og peber.