Pitabrød

Pitabrød er et hit hos mange børnefamilier da brød og fyld kan forberedes i god tid i forvejen og pitaen kan fyldes efter hver mands smag og så er de utrolig nemme at bage selv. Prøv engang

6 stk

1 1/2 time

Ingredienser:


3 dl lunkent vand

25 gram gær

1 spsk olie

2 tsk salt

1 tsk sukker

425 gram hvedemel

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde:


Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Hold lidt igen med melet.

Ælt dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i skålen i 1 time.

Del dejen i 6 stykker og rul ud til pitabrød med 10-12 cm i diameter.

Lad pitabrødene hæve på køkkenbordet imens ovnen varmes op.

Varm bagepladerne i ovnen ved 225 grader varmluft.

Læg pitabrødene på de varme plader og bag i ovnen i 10-14 minutter.

Fyld pitabrødene med salat, ost, tun, falaffel eller andet godt efter egen smag.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*