Salade Nicoise

2 personer

20 minutter

Ingredienser:


4 håndfulde blandet salat

2 tomater

3 æg

1 dåse tun

1/2 agurk

1/2 rødløg

6 små kartofler

1 håndfuld sorte oliven

Bredbladet persille 

Dressing:

2 spsk ramsløgs olie eller almindelig olivenolie

1 spsk hvid riseddike 

1 tsk flydende honning

1 tsk dijon sennep

 

Fremgangsmåde:


Skyl salaten og anret på to tallerkner.

Kog kartoflerne ca 20 minutter til de er møre. Køl af og skær i både.

Kog æggene i 8-9 minutter. Køl af og del i 4 både.

Skær tomaterne i både. Halver agurken og fjern den bløde vandede del, skær i skiver. Skær løget i tynde skiver.

Hæld væden fra tunen.

Fordel tun, æg og grønsager på de to tallerkner.

Dressing:

Kom alle ingredienserne i en lille beholder og ryst godt.

Fordel over salaten.

Pynt med persille blade.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*