Honningristet müsli

30 minutter

Ingredienser:


2 dl havregryn

2 1/2 dl ruggryn

1 dl mandler, groft hakket

1/2 dl græskarkerner, groft hakket

1/2 dl solsikkekerner, groft hakket

1 dl hasselnødder

1 dl tranebær

10 dadler, skåret i mindre stykker

2 spsk chiafrø

2 spsk brunfarin

150 g honning

 

Fremgangsmåde:


Tænd ovnen på 230 grader varmluft.

Varm en pande og rist ved middel varme hasselnødderne til skallen begynder at løne sig. Kom hasselnødderne i et rent viskestykke og gnub skallerne af. Hak nødderne groft og lig til side

Bland havregryn, ruggryn, hakkede mandler, græskarkerner og solsikkekerner. Fordel på en bageplade og rist i ovnen i 7 minutter.

Bland i en stor skål; de hakkede hasselnødder, tranebær, dadler, chiafrø, brunfarin og honning.

Kom de ristede gryn og kerner i skålen og bland godt sammen.

Kom hele blandingen tilbage på bagepladen og rist i yderligere 7 minutter.

Tag bagepladen ud og lad det køle helt af inden det kommes i en lufttæt beholder.

Spis müslien som topping på skyr eller yoghurt. Top evt. med en skøn sirup.

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*