Laks i ovn

Fisk en gang om ugen!

Denne opskrift er så nem at gå til, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at få de anbefalede Omega-3 fedtsyrer.

Her er laksen serveret med bagte rodfrugter og en dressing af cremefraiche rørt med salt, peber, honning, citron og krydderurter.

4 lakseportioner

30 minutter

Ingredienser:


450 g laks med skind

1 økologisk citron

Frisk dild

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:


Beklæd et ovnfastfad med staniol og lig laksestykkerne her på med skindsiden nedad.

Halver citronen og pres saften af den ene halvdel og hæld over laksen.

Krydder med salt, peber og dild.

Skær den anden halve citron i skiver og fordel over laksen.

Tænd ovnen på 200 grader over-/undervarme.

Bag laksen i ovnen i 18-20 minutter.

Når du tager laksen af fadet vil skindet hænge fast i staniolet – smart ik’!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*