Onkel Anders’ pølsehorn

Vores børn har en onkel Anders og han er helt fantastisk dygtig i køkkenet!!!

Når familien på min mands side er samlet, er det som oftest Anders, der ender med at stå i køkkenet og lave lækker med til os alle, og han er virkelig god til det.

Nu er dette ikke en opskrift på en af de mere avancerede retter han kunne finde på at lave, men til gengæld er det opskriften på de eneste pølsehorn vores ældste søn vil spise. Og man forstår ham godt, de er smadder gode (og ‘lidt’ sundere end dem jeg ellers laver og elsker)  

32 stk

5 timer

Ingredienser:


20 g gær

1/2 liter vand

200 g rugmel

200 g emmermel

450 g hvedemel

50 g smør skåret i tern

16 gode bayerske pølser

Æg til pensling

Sorte sesamfrø til pynt (alternativt almindelige sesamfrø)

 

Fremgangsmåde:


Opløs gæren i vandet.

Tilsæt de øvrige ingredienser og rør i røremaskine i 10 minutter. Hold evt. lidt igen med hvedemelet, da dejen ikke må blive for tør.

Lad dejen hæve i 2 1/2 time i skålen.

Dej dejen i 4 minde portioner og rul hver portion ud som en pizza. Del i 8 slices/trekanter, lig en pølse på hver trekant og rul sammen.

Kom pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve tildækket i 1 time.

Pensel med æg og drys med sesamfrø.

Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i 15 minutter.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*