Kyllingesuppe med spidskål

4 personer

x timer

Ingredienser:


4 kyllinger overlår

4 dl æblemost (af den gode slags)

3 gulerødder

1/4 knoldselleri

3 laurbærblade

8 dl vand

Salt og peber

1/2 spidskål

 

Fremgangsmåde:


Skræl og skær gulerødder i mundrette stykker og knoldselleri i tern.

Kom kyllingelårene i en stor gryde.

Tilsæt æblemost, gulerødder, knoldselleri, laurbærblade.

Tilsæt vand til kyllingen er dækket til.

Kom låg på og lad suppen simre i 30 minutter eller til kyllingen slipper benet.

Tag kyllingen op og lad den køle lidt af på et skærebræt til du kan holde ved den uden at brænde fingrene.

Skær kødet fra benene og kom kødet tilbage i suppen.

Fjern laurbærbladene.

Varm suppen og smag til med salt og peber.

Snit spidskål fint og tilsæt. Giv suppen et sidste opkog inden den serveres.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*