Fuldkorns fusilli med spinat og broccoli

4 personer

30 minutter

Ingredienser:


400 g fuldkorns fusilli (pastaskruer)

300 g frossen spinat

150 g broccoli

2 fed hvidløg

1 porre

1/2 tsk revet muskatnød

125 g mascarpone

1 1/2 dl mælk

30 g parmasan 

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:


Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter fint hakket hvidløg.

Tilsæt spinat. 

Hak broccoli fint og skær porren i tynde skiver og tilsæt sammen med muskatnød, salt og peber. 

Tilsæt mælk og mascarpone og kog op. Rør i retten til mascarponen er helt opløst i sovsen.

Riv parmasan og vend i retten.

Smag til med salt og peber.

Dryp pastaen af og tilsæt. Rør det hele sammen og server.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*